Over Arianne Fitzz

Als kinderverpleegkundige weet ik hoe onhandig kleding kan zijn bij kinderen met een beperking. Dat geldt voor zowel het aantrekken van kleding als het dragen. Confectiematen passen niet, de rolstoel zit in de weg of het past niet vanwege spalken, korsetten en verschillende ortheses. Het maakt het allemaal net even moeilijker.

Creatieve oplossingen met naald en draad

Mijn handigheid met naald en draad en mijn vermogen om een creatieve oplossing te bedenken komen goed van pas bij het maken van aanpassingen in bestaande kleding. Dit geldt ook voor het maken van hulpmiddelen. Bij elk probleem probeer ik een oplossing te bedenken. Het namaken van een bestaande oplossing is soms een goed alternatief voor een duur regulier product.

Ik help u graag bij het oplossen van uw probleem! Neem vrijblijvend contact met mij op om uw vraag te bespreken.

Arianne